Skip to content

Beekenkamp voegt nieuwe 16 liter vierkante pot toe aan serie potten voor bessen en bramenteelt

Naast de grootvolume potten voor blauwe bessen heeft Beekenkamp een vierkante 16 liter pot toegevoegd aan het assortiment. Met deze Beekenkamp 16 liter pot kan een goede productie start gemaakt worden voor blauwe bessen.

Voor blauwe bessen kan er worden gestart in een kleinere pot zoals de vierkante 16 liter pot en deze wordt dan na een periode overgeplant in een grotere pot zoals de vierkante Beekenkamp 25 liter pot. Voor de productie van bramen kan deze 16 liter pot worden gebruikt als start- en eindpot en hoeft er niet te worden overgeplant.

De 16 liter vierkante pot heeft door de extra hoogte gegarandeerd maximale drainage. Daarnaast heeft de pot voldoende draincapaciteit door de open bodem, waardoor het water maximaal wordt afgevoerd. Dit zorgt voor een goed wortelmilieu, gezonde wortels en een maximale groei van de bessen of bramen plant. Door de extra hoogte is er een minimale kans op doorworteling naar de grond en bodemziektes.

16 liter pot Beekenkamp16 liter pot Beekenkamp

Zoals de andere Beekenkamp potten in deze serie, heeft deze pot een efficiënte nestbare stapeling. Dit zorgt voor een enorme besparing op transportkosten, omdat meer potten op 1 palletplaats vervoerd kunnen worden.

De 16 liter vierkante pot wordt geproduceerd van hoogwaardig PP gerecycled materiaal en is geschikt voor jarenlang gebruik.

Wij kunnen deze vierkante 16 liter pot tegen een concurrerende prijs aanbieden, dus vraag direct naar een vrijblijvende offerte en een sample van de Beekenkamp 16 liter pot.

Back To Top