Skip to content

It is (S)unbelievable™ op Plantarium!

Tijdens de Flower Trials in week 24 introduceerde Beekenkamp Plants B.V. de Sunbelievable™ Brown eyed girl Een fenomenale zonnebloem die niet te vergelijken is met een gewone zonnebloem. De Sunbelievable™ bloeit continu van mei tot de eerste nachtvorst. Deze eerste zonnebloem uit stek heeft een zeer goede tuinprestatie en geeft tussen de 500 en 1.000 bloemen per seizoen.

“Sunbelievable™ is een geweldige doorbraak in decoratieve planten voor de tuin. We verwachten dat deze fantastische nieuwe zonnebloem een echte impact zal hebben in de tuin van mensen. Vooral de non-stop bloei zal zonnebloemliefhebbers en tuinlieden overal aanspreken.” Aldus Paul Masters, T&M’s head of Horticulture.

Tijdens Plantarium is de Sunbelievable™ Brown eyed girl officieel ingezonden als noviteit door FN Kempen. De plant is te bezichtigen op stand 21. Beekenkamp Plants B.V. heeft de exclusieve rechten voor de marketing en sales in Europa van  Sunbelievable ™. De Sunbelievable ™ is veredelt door Thompson & Morgan.

Back To Top