Ga naar hoofdinhoud
Beekenkamp plantenkwekerij

PLANTENKWEKERIJ VOOR O.A. TOMAAT, SLA, KOOL EN KOMKOMMER

Plantenkwekerij Beekenkamp produceert jaarlijks meer dan 600 miljoen groenteplanten. In onze kassen in het Westland, Noord-Holland en in Frankrijk kweken wij de volgende groenteplanten:

Plantenkwekerij tomaat

Bij Beekenkamp enten wij tomatenplanten in huis – met de hand – of met een entrobot. Wat uw wens ook is, wij zorgen voor een constante kwaliteit en volgen de nieuwste ontwikkelingen op de voet. In onze nieuwe plantenkwekerij in het Westland worden uw tomatenplanten volgens de hoogste normen opgekweekt.

Vollegrondsgroenten

Prei, sla, kool en knollen

In ons productiebedrijf in Lutjebroek zijn wij SKAL gecertificeerd en produceren wij op verzoek uw plantmateriaal voor vollegrondsgewassen volledig biologisch. Voor veel kooltelers is dit essentieel. Onze preiplanten en slaplanten worden op diverse locaties opgekweekt.

BKG_HEADER_Verpakkingen_0003_IMG_6364

EIGEN TRANSPORT

Direct vanaf onze plantenkwekerij rijden onze eigen chauffeurs naar uw bedrijf. Van Noord-Holland, Brabant en Limburg tot België, Scandinavië, Duitsland, Zwitserland en Frankrijk. We leveren jonge planten dagelijks, wekelijks of eenmalig af in kisten, rekken of traydragers.

De beste komkommer, courgette en meloenplanten

Vele komkommertelers, meloentelers en courgettetelers weten de weg naar de plantenkwekerijen van Beekenkamp te vinden. Met onze hoge hygiënemaatregelen en dagelijkse controles van het plantmateriaal op gezondheid en kwaliteit, weten wij de juiste opkweek te realiseren voor uw planten.

Paprika teelt

Paprikaplanten opkweken

Ook paprikaplanten en peperplanten worden op maat opgekweekt in onze plantenkwekerij. Met de grootste zorg leveren wij grote en kleine orders volgens uw wensen tijdig af op uw bedrijf.

GECERTIFICEERDE PLANTENKWEKERIJ IN NEDERLAND

Met onze certificeringen tonen wij onze hoge kwaliteit van werken aan. Beekenkamp Plants BV is ISO-9001, GSPP, SKAL, MPS-GAP, MPS-SQ en ETI gecertificeerd en aangesloten bij de brancheorganisatie Plantum NL.

BIOLOGISCH TELEN. DUURZAAM WATERGEBRUIK.

We investeren in oplossingen die het ecosysteem helpen verbeteren (of milieubelastende producten overbodig maken). Met onze expertise van teelten laten we ook telers beter omgaan met natuurlijke ziektebestrijders. Waterzuiveringinstallaties helpen ons het water effectief te hergebruiken.

NEEM CONTACT OP MET ONZE PLANTENKWEKERIJ

Onze vertegenwoordigers hebben jarenlange ervaring en kennis in huis om u van een passend advies te voorzien. Neem contact op via onderstaand formulier:

  • Wij gaan vertrouwelijk om met uw gegevens en zullen dit maximaal een jaar bewaren.
Plantenkweker Tomaten
Back To Top