Skip to content

Landelijke Poinsettia Dag

Gewasbijeenkomst Poinsettia 

Datum: donderdag 2 november

Tijd: 10.00 uur

Dit jaar organiseert Glastuinbouw Nederland in samenwerking met de veredelaars Beekenkamp, Dümmen Orange, Florensis, Lazzeri en Selecta One de gewasbijeenkomst Poinsettia op donderdag 2 november. De opzet van de bijeenkomst is anders dan gebruikelijk. In korte pitches tonen de veredelaars hun nieuwste assortiment en vertellen alles over hun assortiment. Ook krijgen we een rondleiding op maar liefst drie glastuinbouwbedrijven.

Gedurende de bijeenkomst worden ook diverse presentaties gegeven. Zo gaat Van Iperen in op weerbaar telen en het gebruik van biologie, Royal Lemkes vertelt over hoe de retail naar de poinsettia kijkt, en tot slot geeft RHP een update over telen met veenvrije potgrond, de valkuilen en waar moet u op letten.

PROGRAMMA

10.00 uur Ontvangst
10.25 uur Opening Jasper van Diemen (Glastuinbouw Nederland)
10.30 uur
  • Rondleiding bij kwekerij Wouters
  • Presentaties van Beekenkamp, Dümmen Orange, Florensis, Lazzeri, Selecta en Van Iperen
12.00 uur Lunch
12.30 uur
  • Rondleiding bij kwekerij Baas en kwekerij Stadsweiden
  • Presentaties van Royal Lemkes en RHP
17.00 uur Buffet
19.00 uur Einde bijeenkomst

LOCATIES

  • Kwekerij Wouters: Enserweg 3A, 8307 PJ Ens (start bijeenkomst)
  • Kwekerij Baas: Enserweg 4, 8307 PL Ens
  • Kwekerij Stadsweide: Enserweg 8, 8307 PL Ens

AANMELDEN

Meld u aan via het aanmeldformulier. Aanmelden is verplicht en kan tot 23 oktober, 17.00 uur. Er is een mogelijkheid om met een bus vanuit het Westland mee te gaan. Aanmelden voor de bus kan tot 20 oktober en kunt u via het aanmeldformulier aangeven.

ANNULEREN

Bent u onverhoopt verhinderd, geef dit dan door via jvandiemen@glastuinbouwnederland.nl. Wellicht dat een collega uw vrijgekomen plaats kan invullen. In overleg kunt u een vervanger sturen.

BEELDMATERIAAL

Er kunnen foto’s en video’s gemaakt worden ter terugblik of promotie van deze bijeenkomst. Als u daar bezwaar tegen heeft dan kunt u dit vooraf aangeven via info@glastuinbouwnederland.nl.

MEER INFORMATIE

Neem voor meer informatie contact op met Jasper van Diemen, telefoon 085 003 64 00, mobiel 06 391 146 49, e-mail jvandiemen@glastuinbouwnederland.nl.

Back To Top