skip to Main Content
Spring Trials 2019

Spring Trials 2019

Maasdijk – Tijdens de jaarlijkse Spring Trials (27 en 28 maart en 3 en 4 april 13:00 – 16:30 uur) toont Beekenkamp haar frisse en kleurrijke voorjaarsplanten. Naast het bekende assortiment worden er ook nieuwe nummers en verbeterde rassen laten zien. Dit is voor kwekers en handel de kans om deze soorten als eerste te zien en te beoordelen.

Op 27 en 28 maart en 3 en 4 april heeft Beekenkamp Plants de voorjaarsplanten klaarstaan om bekeken te worden door de handel en de kwekers. Het bekende assortiment wordt getoond, maar ook noviteiten die mogelijk komend seizoen worden geïntroduceerd op de markt. Dit is voor handel en kweker de kans om deze soorten als eerste te kunnen beoordelen en te vergelijken met andere producten.

Het brede assortiment dat getoond wordt bestaat vooral uit stek en perkgoed en tuin- en kamerplanten. Naast de LaBella dahlia’s, petunia Tea’s, Sunny osteospermums, campanula Campala’s en begonia Dreams worden ook gerbera’s en impatiens laten zien.

De Spring Trials vinden plaats op 27 en 28 maart en 3 en 4 april tussen 13:00 – 16:30 uur. De locatie is: korte kruisweg 163, Maasdijk. Als u er zeker van wilt zijn dat u de juiste persoon spreekt, kunt u zich aanmelden via marketing@beekenkamp.nl

Back To Top