skip to Main Content

De waarden van Beekenkamp, ons werk

De drie kernwaarden van Beekenkamp zijn: betrouwbaar, innoveren en betrokken. Het is aan ons, de marketing afdeling, om deze kernwoorden te vertalen in alles wat we doen. Daarnaast inspireren wij graag. Met onze concepten maken we producten populair, maar ook gebruiksvriendelijk voor zowel de markt als de consument.

Emissieproof met de Opticlear Diamond

Beekenkamp recirculeert het gietwater voor de jonge planten voor 100%. Als de EC voor de ene teelt te hoog wordt, gaat een deel van het water naar een teelt dat een hogere EC kan gebruiken.

Voor het afbreken van gewasbeschermingsmiddelen en remmiddelen bleek UV-licht in combinatie met H202 onvoldoende. Volledige ontsmetting en verwijdering van residuen van gewasbeschermingsmiddelen wordt bereikt met de OPTICLEAR DIAMOND. Daarmee voldoen wij aan de emissie-eisen en de toenemende kwaliteitseisen van klanten.

De modernste technieken voor vruchtgewassen

In Nederland kweken wij in 18 ha hypermoderne kassen groenteplanten met zo min mogelijk gebruik van chemische middelen. Met de nieuwste technieken zorgen wij altijd voor de hoogste kwaliteit voor uw tomaten-, komkommer- aubergine- of paprikaplanten.

Met behulp van onder andere camerasorteerders, 6.000 lux belichting, eb-vloed vloeren, insectengaas, UV-ontsmetting en zuivering van het gietwater met de Opticlear Diamond installatie garandeert Beekenkamp gezonde en gelijkmatige groenteplanten.

Evi loves you, everywhere she goes!

Dit is Evi. Zij is er speciaal voor jou. Waar je haar ook neerzet: in je tuin, op je balkon of in je huis, ze straalt, groeit en bloeit voor jou. Ze is sterk van gestel en vrolijk van karakter.

Lees verder...

Laat je kleurrijke dromen uitkomen!

Begonia’s zijn super trendy! Consumenten houden van de vrolijke kleuren en een natuurlijke look, dus profiteer hiervan! Met ons Dreams concept zetten wij ons in voor alle schakels in de keten.

Lees verder...

A true all-star!

Astro® is een juweel van een plant. De grote cyathia (bessen) creeëren een prachtig effect in contrast met de schutbladeren. Deze Poinsettia is een echte all-star!

Lees verder...

Dahlia LaBella Series

Niet voor niets is de slogan van de Dahlia serie "From big to small, we have it al". De dahlia's zijn er van Piccolo tot Maggiore en de kleuren zijn eindeloos. De fun-kleuren maken deze collectie nog spectaculairder.

Campanula Campala

Campanula Campala is een veelzijdig te gebruiken vaste plant. Campala is geschikt als kamerplant en vanaf mei ook als terrasplant. Kenmerkend zijn de sprekende donkerblauwe bloemen, dit maakt hem echt tot een trendy product. Hij bloeit ongeveer 6 weken zeer rijk en is zeer geschikt als soloplant.

CONTACTFORMULIER
Back To Top