Skip to content

Sirekit Mol geselecteerd voor de Forty under 40 class

Horticulture Industry Magazine selecteert Sirekit Mol, Marketing Manager bij Beekenkamp Plants, voor de Forty Under 40 class.

MAASDIJK – GPN (Greenhouse Product News) heeft Sirekit Mol, Marketing Manager bij Beekenkamp Plants, toegelaten in de Forty under 40 class van 2018. Sirekit is daarmee de enige Europese gehonoreerde in de klas.

De potentiele Forty under 40 kandidaten werden genomineerd op basis van persoonlijke en professionele prestaties. Zij erkennen 40 professionals uit de branche onder de 40 jaar die meehelpen de toekomst van de tuinbouwsector te bepalen. Sirekit Mol is een van de 40 uitverkorenen onder de 40 jaar die een voorbeeld is op en buiten het veld van de tuinbouw.

“De klas van dit jaar bestaat uit 40 jonge mannen en vrouwen die zowel in hun carrière als op persoonlijk vlak “shinen”. Deze nuchtere supersterren hebben zich gevestigd als huidige en toekomstige leiders in de tuinbouwsector “, aldus Tim Hodson, redacteur van GPN. “Deze jonge mannen en vrouwen vertegenwoordigen de toekomst van de tuinbouwsector. Ik geloof dat onze sector nog vele jaren in goede handen is, “voegt Hodson toe.

Beekenkamp Plants B.V. is aangenaam verrast met deze nominatie. Sirekit heeft hard gewerkt voor het bedrijf. Beekenkamp Plants B.V. is blij dat Noord-Amerika nu ook haar inzet voor en voor de tuinbouwsector heeft erkend.

Back To Top