skip to Main Content
Insecta 2019

Insecta 2019

Internationale Conferentie voor Insecten

De INSECTA 2019 Internationale Conferentie in Potsdam heeft als doel een overzicht te geven van de nieuwste technologie van insecten voor voedsel-, voeder- en non-foodtoepassingen. Onderwerpen behandelen de hele waardeketen van onderzoek, opkweek en verwerking tot veiligheid en hergebruik van afval. Daarom worden tijdens Insecta 2019 technologische, ethische en milieuaspecten door professionals besproken.

Beekenkamp Verpakkingen ontwikkelt kunststof kweekbakken voor het opkweken van insecten zoals meelwormen, zwarte soldaatvlieg en buffelo wormen. De insecten kweekbak, art. 6205 hebben wij dit jaar gelanceerd en is inmiddels bij vele insectenkwekerijen succesvol in gebruik genomen. Het voordeel van deze kweekbak is dat de bakken helemaal glad zijn uitgevoerd en hebben een minimaal aantal randen en ribben om hechting van ongewenste poppen aan het oppervlak te voorkomen. De kweekbakken zijn zeer geschikt voor interne automatisering systemen zoals stapelen, afstapelen een wassen. Er is ook rekening gehouden met specifieke hoogten tussen de bakken voor het geautomatiseerd voeden van de wormen. Met zijn standaard maten en gladde uitvoering is deze insectenbak perfect te verwerken.

Beekenkamp Verpakkingen ontwikkelt ook product oplossingen op maat. Met een expert in huis op het gebied van productontwerp en technische tekeningen worden nieuwe producten in een korte periode gerealiseerd. Bent u op zoek naar uw eigen unieke kunststof kweekbak voor uw insectenteelt ? Neem dan snel contact met ons op, samen ontwikkelen we een oplossing voor uw product of proces.

Tijdens de Insecta 2019 presenteert Beekenkamp Verpakkingen kunststof kweekbakken voor insectenteelt in de tentoonstellingsruimte van de Insecta Conferentie in Potsdam en geven wij u graag meer informatie of advies over productoplossingen voor uw specifieke insectenteelt.

Meer informatie, programma en tickets vind u hier : insecta-conference.com

Meelwormen kweekbakken in cel

Back To Top