skip to Main Content

WERKEN BIJ

Ruim 2.600 medewerkers werken wereldwijd met plezier in groente-, pot- en perkplanten, verpakkingen en chrysanten. Deze combinatie geeft Beekenkamp een unieke positie in de markt. Met het motto: ‘Samen voor het beste resultaat’ zorgen we voor kwaliteit en vertrouwen voor onze klanten en partners. Be Beekenkamp

Betrokken, betrouwbaar en innovatief zijn de kernwoorden van Beekenkamp. Wij hebben betrokken collega’s, leveren altijd een betrouwbaar product en zijn continu bezig met innovatie.

Wij zijn altijd opzoek naar goede collega’s en groene vingers zijn niet altijd een must! Bekijk hier de verschillende vacatures en stage opdrachten en Be Beekenkamp.

Film Deliflor

Film Ornamentals

Film Vegetables

Film Verpakkingen

WERKEN BIJ

Beekenkamp Group is een innovatief bedrijf met verschillende bedrijven onder één dak. Om kenbaar te maken dat de functies erg uiteenlopend zijn, interviewen wij iedere maand een medewerker van een andere afdeling. Lees hier de interviews en ervaar hoe het is om bij Beekenkamp te werken!

Be Beekenkamp

Geert Peters is trots op alle teamplayers van Beekenkamp Plants.

Lees meer…

Eric de Boer is trots op het feit dat Beekenkamp als jonge planten producent 9 eigen vrachtwagens heeft rijden.

Lees meer…

Marloes van der Eijk is trots op de duurzame producten van Beekenkamp Verpakkingen die wereldwijs en in veel verschillende branches worden gebruikt.

Lees meer…

Joost van Dijk is verantwoordelijk voor het productieproces van Beekenkamp Plants Ornamentals en is trots op de nieuwe 4G scanners!

Lees meer…

Nathalie Zwinkels is gewasspecialist binnen Beekenkamp Plants en is trots op het nieuwe digitale scout systeem.

Lees meer…

CONTACTFORMULIER
  • Wij gaan vertrouwelijk om met uw gegevens en zullen dit maximaal een jaar bewaren.
Back To Top