Skip to content

BE INNOVATIVE

Verpakking designers met passie

Wij bruisen van de ideeën. En dat ziet u terug in ons assortiment met innovatieve oplossingen voor teelt en transport. Onze designers weten u te verrassen met op maat ontwikkelde oplossingen voor alle sier-, groente- en fruitteelten.

Innovaties in praktijk

Van unieke aardbei substraatbak, insecten kweekbak tot transportbakken die perfect samenwerken met logistieke automatiseringssystemen of het palletsysteem BE-Cube. In 2018 lanceert Beekenkamp dertien nieuwe producten, waarvan twee exclusieve teeltoplossingen ontwikkelt in samenwerking met onze klanten.

BE CREATIVE

Val op! Kies uw eigen kleur en bedrukking.

  • Bedrukking mogelijk in kleur of reliëfbedrukking
  • Ruime keuze uit meer dan 24 productiekleuren

BE INNOVATIVE

Verras de markt met uw unieke spuitgiet verpakking! Eigen idee? Uw idee is onze uitdaging. Samen ontwikkelen we een oplossing voor uw product of proces. Met een expert in huis op het gebied van productontwerp en technische tekeningen worden nieuwe producten in een korte periode gerealiseerd.

BE-Cube palletbox systeem

BE-Cube palletbox systeem, is een nieuwe en efficiënte oplossing voor opslag en transport en geschikt voor veel doeleinden. Het BE-Cube palletbox systeem onderscheidt zich van het huidige aanbod kunststof en houten palletboxen doordat de BE-Cube lichter is en volledig demontabel. Hierdoor worden kosten bespaard bij opslag en transport. Door de ontwikkelde constructie is de BE-Cube minstens even sterk. Hiernaast is het systeem zeer handzaam en demontabel. Het BE-Cube palletbox systeem kan eenvoudig met één persoon opgezet en afgebouwd worden.
Back To Top