Skip to content

Bekijk hier de Beekenkamp Vegetables bedrijfsfilm!

Productie op bestelling

Het uitgangsmateriaal van de blad- en vruchtgewassen wordt klantspecifiek geproduceerd, waarbij zij de volledige aandacht krijgt en wij op bestelling produceren. Een passend advies?

Neem contact op met onze vertegenwoordigers
Hygiëne en kwaliteit

Wij innoveren continu in productiefaciliteiten, hygiënemaatregelen en kwaliteitsnormen. Onze kweekruimtes, waterontsmetting, intern transport en zaai- en selectietechnieken staan continu in de aandacht voor het hoogst haalbare.

Met behulp van onder andere camerasorteerders, 6.000 lux belichting, eb-vloed vloeren, insectengaas, UV-ontsmetting en zuivering van het gietwater met de Opticlear Diamond installatie garandeert plantenkwekerij Beekenkamp gezonde en gelijkmatige groenteplanten.

Alles over onze kwaliteit
De modernste technieken voor vruchtgewassen

In Nederland kweken wij in 18 ha hypermoderne kassen groenteplanten met zo min mogelijk gebruik van chemische middelen. Met de nieuwste technieken zorgen wij in onze plantenkwekerij altijd voor de hoogste kwaliteit voor uw:

Sterke jonge planten

Beekenkamp levert sterke, jonge groenteplanten voor zowel de verwarmde als de koude opkweek in perspotten en trays.

Ontdek alles over koolplanten
Ontdek alles over bladgewassen

Perspotten

Met de nieuwste pers- en zaaitechnieken zorgen wij voor de productie van blad- en koolgewasplanten in perspotten met een gegarandeerd constante hoge kwaliteit. Zowel 3, 4, 5, 6 als 8 cm potten produceren wij volledig geautomatiseerd in hoogwaardig gecerti­ficeerde potgrond.

  • Nieuw! De 3,7 cm perspot met 176 potten per kist.
  • Wij leveren de 3,7 en 4 cm perspotten als losse of gekleefde potten.

Trayplanten

Op zoek naar een opkweeklocatie voor vollegrondsplanten in 315 gaats geperst of 280 gaats losgevulde tray? Met de door Beekenkamp Verpakkingen ontwikkelde traydragers worden de trays van de grond af opgekweekt. Luchtcirculatie voorkomt het vormen van wortels onder de tray, waardoor de plantprestaties verbeteren.

Meer weten? Neem contact op

EEN IMPRESSIE VAN ONZE PRODUCTIELOCATIES

Back To Top