skip to Main Content

Beekenkamp Group slaat de eerste paal van het nieuwe research and development center. Beekenkamp Group slaat de eerste paal van het nieuwe research and development center.

Op 8 maart 2021 heeft de directie van de Beekenkamp Group, samen met de Beekenkamp Plants projectgroep, de eerste paal...

Lees meer...
Het koolseizoen is van start! Beekenkamp Plants Vegetables levert dagelijks honderdduizenden koolplanten aan de professionele telers in Europa. Het koolseizoen is van start! Beekenkamp Plants Vegetables levert dagelijks honderdduizenden koolplanten aan de professionele telers in Europa.

Het seizoen van het uitleveren van koolplanten is begonnen in week 7 en loopt door tot ongeveer week 32. Voor...

Lees meer...
Be Beekenkamp – Ans van der Velde is trots op haar team dat zich bezig houdt met het ontwikkelen van rassen met de door de klanten gevraagde eigenschappen. Be Beekenkamp - Ans van der Velde is trots op haar team dat zich bezig houdt met het ontwikkelen van rassen met de door de klanten gevraagde eigenschappen.

Ans van der Velde is in 2017 bij Beekenkamp Plants begonnen als Manager Breeding. Toentertijd een nieuwe functie waarin zij...

Lees meer...

Wilt u op de hoogte blijven? Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Back To Top