Skip to content

Beekenkamp Plants en Syngenta Flowers bundelen hun krachten van de poinsettia portfolio’s voor de Noord Amerikaanse supply chain.

Syngenta Flowers, LLC en Beekenkamp Plants hebben een nieuw initiatief aangekondigd dat hun poinsettia-portfolio’s voor de Noord Amerikaanse markt samenbrengt voor het seizoen 2019 en natuurlijk voor de seizoenen die volgen.

Beekenkamp en Syngenta Flowers hebben hun portfolio van innovatieve poinsettia-genetica gecombineerd om Noord-Amerikaanse brokers en kwekers een volledig assortiment van topvarianten aan te bieden. Deze combinatie van sterke genetische opties en een robuuste supply chain stelt Beekenkamp en Syngenta in staat om te voldoen aan de uiteenlopende eisen van Noord-Amerikaanse kwekers.

Scott Valentine, hoofd van Flowers North America, zegt dat deze nieuwe samenwerking de lange geschiedenis van kwaliteitsgenetica en het aanbod van Syngenta Flowers zal benutten met de innovatieve nieuwe veredeling van beide bedrijven, waardoor kwekers en brokers een echte one-stop-shop hebben voor al hun poinsettia-behoeften .

Martijn Kuiper, Sales Manager Beekenkamp Noord-Amerika, zegt dat we met deze samenwerking onze klanten het beste van beide werelden kunnen bieden. Zowel met onze genetica als met de technische service waar we streven naar het best mogelijke.

Back To Top