Skip to content

Het verhaal

Ruim 2.900 medewerkers wereldwijd werken met plezier in groenten-, pot-en perkplanten, verpakkingen en chrysanten. Deze combinatie geeft Beekenkamp een unieke positie in de markt. Met het motto: ‘Samen voor het beste resultaat’ zorgen we voor kwaliteit en vertrouwen voor onze klanten en partners.

Innovaties uit Maasdijk

Al sinds 1951 staat het familiebedrijf Beekenkamp voorop als het gaat om innovaties. Van nieuwe trays tot unieke rassen uit de veredelingsafdeling in Maasdijk. Voor de toekomst bruisen wij van de ideeën, zowel lokaal in Nederland als bij grote internationale projecten. Door continue onderzoek te doen blijven wij innovatief. Zonder innovatie, geen bestaan.

Ruim 90 hectare

Jaarlijks heeft Beekenkamp een productie van meer dan 2 miljard jonge planten per jaar en een totaaloppervlakte aan kassen van meer dan 90 hectare. Met de hoogste zorg voor kwaliteit en hygiëne worden hier diverse gewassen opgekweekt, veredelt en vermeerderd voor telers over de hele wereld.

We nemen onze verantwoordelijkheid

Onze verantwoordelijkheid voor de samenleving nemen wij serieus. Wij investeren in milieu en waar mogelijk dragen wij ons steentje bij. Duurzaam ondernemen is geen begrip, maar een werkwijze. Want wij geloven: samen voor het beste resultaat.

Back To Top