Skip to content

Onze bedrijven

Beekenkamp. Een begrip in de tuinbouw. Een familiebedrijf pur sang, met sinds 1951 ruim 2.900 medewerkers wereldwijd, een productie van meer dan 2 miljard jonge planten per jaar en een totaal areaal aan kassen van 90 hectare. Beekenkamp Group bundelt haar krachten in drie bedrijven. Samen gaan we voor het beste resultaat.

BEEKENKAMP VERPAKKINGEN

Van kunststof kratten, substraatbakken tot palletbox. Beekenkamp Verpakkingen is al meer dan 35 jaar innovator en ontwikkelaar van kunststofproducten in de tuinbouwsector. Met onze producten voor opkweek realiseren wij de beste basis voor fruit- en groenteteelt…en onze praktische transportkratten en nest- en stapelbare bakken en pallets maken transport efficiënt en duurzaam. Bekijk hier de bedrijfsfilm van Beekenkamp Verpakkingen.

Lees alles over Beekenkamp Verpakkingen

BEEKENKAMP PLANTS

Wij zijn de beste partner in uitgangsmateriaal voor zowel jonge groenteplanten (vegetables) als pot- en tuinplanten (ornamentals).

Pot- en tuinplanten (Ornamentals)
De veredelaar van Begonia (binnen- en buitencultuur), Dahlia, Celosia, Poinsettia, Campanula, Lavandula en vermeerderaar van Cyclamen, Platycodon en diverse andere pot- en tuinplanten. Met een wereldwijde afzet van 350 miljoen planten per jaar onderscheiden wij ons door uniforme kwaliteit en hoge teeltkennis. Bekijk hier de Ornamentals bedrijfsfilm.

Bekijk het uitgebreide assortiment

Jonge groenteplanten (Vegetables)
Al meer dan 60 jaar ervaren in de opkweek en verkoop van jonge koude en warme groenteplanten in perskluiten, trays en steenwol. Meer dan 600 miljoen jonge planten van wel 1.500 verschillende blad-, kool- en vruchtgewassen vinden jaarlijks via Beekenkamp de weg naar glas- en vollegrondskwekers in Europa. Bekijk hier de Vegetables bedrijfsfilm.

Onze kwaliteit in jonge groenteplanten

DELIFLOR CHRYSANTEN

Deliflor is de grootste chrysantenveredelaar wereldwijd. Wij streven ernaar rassen te ontwikkelen die bijdragen aan een rendabele chrysantenteelt en verrassend zijn in kleur, vorm en toepassingsmogelijkheden. Met onze stekproductielocaties in Ethiopië en Oeganda creëren wij betrouwbaar stekmateriaal welke aan hoge kwaliteitseisen voldoet. Een aantal van onze meest bekende rassen zijn Anastasia, Zembla en Baltica. Bekijk hier de Deliflor bedrijfsfilm.

Bezoek deliflor.nl

Back To Top