skip to Main Content

Een betrouwbaar product.

Vooruitstrevend

Innovatie op het gebied van hergebruik en ontsmetting van water, logistieke processen en warmte, licht- en CO2 gebruik staan centraal bij de productielocaties van Beekenkamp. Met in Nederland ruim 40ha moderne kassen realiseren wij de hoogst haalbare kwaliteit van jonge plantmateriaal.

Strikte hygiëne

Strikte hygiënemaatregelen gelden niet alleen in onze opkweekkassen, maar ook voor het personeel, het fust en de vrachtwagens. Onze kwaliteitscontroleurs checken dagelijks alle processen en in het laboratorium toetsen we ons jonge plantmateriaal op gezondheid en kwaliteit.

Kwaliteit van werken

Door onze jarenlange ervaring hebben wij veel kennis opgebouwd om de allerbeste kwaliteit jonge planten op te kweken. Een goed begin van de teelt is de basis van een hoogwaardig eindproduct voor o.a. tomaten, paprika en bladgewassen.

Ontdek het hier

De beste veredeling

In samenwerking met kwekers, groothandel, retail en partners in de keten werken onze veredelaars dagelijks aan nieuwe robuuste rassen voor o.a. Poinsettia, Begonia, Dahlia, Celosia, Lavandula en Campanula. Van teeltverbeteringen tot unieke producten zoals onze Begonia Evi en de bekende Astro.

Ontdek het hier

De juiste certificering

Beekenkamp Plants BV is ISO-9001, GSPP, SKAL, MPS-GAP, MPS-SQ en ETI gecertificeerd en aangesloten bij de brancheorganisatie Plantum NL.

Bekijk al onze certificaten van onze Beekenkamp bedrijven en locaties
Back To Top