Skip to content

Beekenkamp Verpakkingen en Plants bundelen krachten samen tijdens Canadian Greenhouse Conference

De Canadian Greenhouse Conference is het ultieme verbindingspunt voor telers, leveranciers en onderzoek partners in Canada. Beekenkamp Verpakkingen en Beekenkamp Plants Ornamentals slaan hun handen ineen om het brede assortiment te tonen aan de Canadese en Noord-Amerikaanse markt tijdens deze beurs.

Beekenkamp Verpakkingen toont haar complete assortiment voor de teelt en productie van aardbeien, frambozen en blauwe bessen. Voor groentetelers worden logistieke oplossingen zoals de transportbakken AGF en komkommer oogstbakken gepresenteerd. Beekenkamp Plants toont twee kleurrijke producten uit hun eigen veredeling: de LaBella® dahlia’s en de Kelos® celosia’s.

“Ondanks de grote verschillen tussen Beekenkamp Verpakkingen en Beekenkamp Plants Ornamentals zijn er ook veel overeenkomsten. Beide bedrijven zien een behoorlijke groei in de Canadese en Noord-Amerikaanse markt. Door kennis te delen en krachten te bundelen, staan we sterker in de markt. We profiteren van ieders voordelen en dat maakt Beekenkamp een sterke partner voor de gehele supply chain” aldus Sirekit Mol, marketing manager Beekenkamp Plants.

In de spotlights staan de nieuwe California aardbeien substraatbak, de 34-gaats aardbeien plug tray, de veelzijdige dahlia’s en kleurrijke celosia’s.

California aardbeien substraatbak voor gotenteelt
De ontwikkelingen in Canada gaan hard op het gebied van zacht fruit. Daar past de vraag naar een geschikte meermalige aardbeienteeltbak voor gotensystemen bij. Hierop heeft Beekenkamp Verpakkingen gereageerd met een nieuwe aardbeien teeltbak “California aardbeien substraatbak”. De “California aardbeien substraatbak” van Beekenkamp is een stevige teeltbak van 1 meter die perfect op bekende gootsystemen past.
34-gaats aardbeientray speciaal ontwikkeld voor aardbei plug planten Beekenkamp Verpakkingen ontwikkelt een 34-gaats aardbeientray met een cupinhoud van 85 cc voor de opkweek van aardbeien plugplanten, ook wel “Misted tip” planten genoemd. De 34-gaats aardbeientray 85 cc heeft extra hoge poten, hierdoor raken de wortels de grond nooit en is er veel minder uitval dan bij eenmalige dieptrek trays.

Dahlia’s en celosia’s
LaBella® dahlia staat bekend om de breedte van het assortiment. “From big to small, we have it all”. Naast de keuze in maten, is er ook een breed scala aan kleuren beschikbaar. Extra bijzonder zijn de zogenaamde ‘fun-kleuren’. Ook tonen zij een “Splash of colours” met de Kelos® celosia. Deze kleurrijke pluimen zijn niet alleen prachtig om te zien, maar blinken ook uit in de houdbaarheid op transport en in de winkel.

De Canadian Greenhouse conference vindt plaats op 9 en 10 oktober bij het Scotia Convention Centre, Niagara Falls. Beekenkamp is te vinden op stand #1506.

Back To Top