Skip to content

Kelos Celosia Candela Pink wint regionale AAS prijs

Beekenkamp Plants Ornamentals heeft met volle trots de Regionale All-American Selection (AAS) Prijs gewonnen met hun Kelos Celosia Candela Pink. De AAS-jury noemde de Kelos Candela Pink zelfs “The Energizer Bunny” die maar blijft bloeien!

All-America Selections is een onafhankelijke non-profitorganisatie die nieuwe, nooit eerder verkochte rassen voor de tuinbouw test. Nieuwe variëteiten worden door deskundige juryleden getest en beoordeeld. De beste rassen worden bekroond tot AAS winners. Zo ook de Kelos Candela Pink. De unieke pluimen hebben heel het seizoen hun kleur behouden. De juryleden zijn het erover eens dat dit een perfecte plant is om hoogte en variatie toe te voegen aan mixpotten. Buiten de unieke uitstraling en kleur werd er ook gekeken naar extra voordelen. De Candela Pink kan goed gebruikt worden voor massabeplanting en algemeen tuingebruik. Nog een extra voordeel; het is ook een perfecte plant om droogbloemen van te maken!

“Het is sowieso een voorrecht om met onze veredelingsafdeling samen te werken. Het ontvangen van zo’n kostbare erkenning verdubbelt de vreugde en trots. De Candela Pink is een nieuwe toevoeging aan ons kleurrijke Kelos-assortiment. Het kan op natuurlijke daglengte worden gekweekt. De felroze kleuren passen perfect bij de slogan van de Kelos-serie: Splash of colours”, aldus Sirekit Mol.

Back To Top