Skip to content

Verlenging spuitlicentie – geïntegreerde gewasbescherming

Beekenkamp Plants B.V. organiseert een kennisbijeenkomst over geïntegreerde gewasbescherming voor Poinsettia kwekers die hun spuitlicentie willen verlengen

MAASDIJK – Poinsettia veredelaar en jonge planten producent Beekenkamp Plants B.V. organiseert op 5 juli en 13 september 2018 een mogelijkheid voor Poinsettia kwekers om hun spuitlicentie te verlengen. Het onderwerp gaat over geïntegreerde gewasbescherming.

Er zijn steeds minder gewasbeschermingsmiddelen toegelaten bij de poinsettiateelt en tegelijkertijd is de nultolerantie voor onder andere bemisia ook nog steeds van kracht. Afgelopen jaren bleek het goed mogelijk om goede resultaten te behalen met biologische gewasbescherming. Het is dan voor de kwekers heel belangrijk om te weten hoe het uitgangsmateriaal is behandeld. Ook goede communicatie met de eindklant en de handel is dan van groot belang. Deze dag organiseert Beekenkamp Plants B.V. in samenwerking met Horticoop. Tijdens deze dag zullen er diverse partijen voorlichting geven.

“Poinsettia maken is een topsport voor de gehele keten”. Aldus Cor Bremmer, Commercieel Directeur Beekenkamp Plants B.V.: Beekenkamp Plants voelt zich verantwoordelijk om elke schakel van de keten te informeren over de mogelijkheden van biologische gewasbescherming.”

Wilt u er bij zijn op 5 juli? Meld u zich hier aan!

Aanmelden voor 13 september kan later. Houdt onze website in de gaten.

Back To Top