Skip to content

Hartverwarmende actie van sierteelt tegen eenzaamheid bij ouderen

Een groot aantal partijen uit de Nederlandse sierteeltsector, waaronder ook Beekenkamp Group, heeft zich verenigd en organiseert een landelijke actie tegen eenzaamheid bij ouderen, in samenwerking met rapper Ali B. Op Goede Vrijdag 10 april aanstaande worden er maar liefst 150.000 kleurrijke boeketten uitgedeeld bij alle verzorgingshuizen in Nederland en ook zelfs via thuiszorgorganisaties aan alleenstaanden thuis.

De sierteeltsector wil namelijk, ondanks de forse klappen die het te verduren krijgt, juist nu een verschil maken en anderen inspireren niet bij de pakken neer te zitten, maar in actie te komen. Zoals Ali B. rapt: “Al staat je business stil, maak daar waar het kan het verschil.” Ali B. en Minister Hugo de Jonge hebben afgelopen zaterdag met een bloemenboodschap de actie landelijk al goed onder de aandacht gebracht.

Bloemen en planten zijn er altijd voor ons. Om ons op te vrolijken én om ons hoop te geven. Daarom ook de dringende oproep om bij te dragen aan deze mooie actie. Koop een mooi boeket of plant en verras iemand die nu even geen bezoek kan ontvangen. Samen tegen eenzaamheid, juist nu!

Klik hier voor de video 

#lethopebloom

Foto credits: Serge Ligtenberg-De Telegraaf

 

Back To Top