Skip to content

Beekenkamp Plants deelt inspiratie voor #MeetMyWilson initiatief met groenten en planten

Beekenkamp Plants zorgt met sier- en groenteplanten al voor een kleurrijke en gezonde wereld, maar nu kunnen deze planten en/of groenten ook nog eens gebruikt worden tegen eenzaamheid. Veel collega’s werken thuis, andere werken nog op locatie, maar feit is: “We missen onze collega’s!” Beekenkamp Plants deelt inspiratie om met groente of planten een eigen Wilson te creëren. Fleur je thuiswerkplek, kantoor, woonkamer of tuin op met je eigen Wilson.

De lockdownmaatregelen naar aanleiding van COVID-19 beginnen voor mensen over de hele wereld serieus door te wegen, zeker voor hen die deze tijd alleen moeten doorbrengen. Dat was ook de Amerikaanse ondernemer en filantroop Danny Leppan niet ontgaan. Hij startte het online initiatief @MeetMyWilson, reflecterend naar volleybal Wilson die Tom Hanks gezelschap hield in de film ‘Cast Away’, om steun te bieden aan iedereen die zich deze dagen eenzaam of alleen voelt.

Voor de mensen die de film ‘Castaway’ niet gezien hebben: Wilson is de witte volleybal waar Tom Hanks een bloederige handafdruk op achterlaat die lijkt op een gezicht en hem door zijn eenzame tijd op een verlaten eiland helpt.

Dat gaf Danny Leppan inspiratie om het leed van mensen die zich momenteel eenzaam of alleen voelen door de coronamaatregelen te verzachten. Zo spoort hij iedereen aan om z’n eigen Wilson te creëren met spullen die ze thuis vinden en te delen via sociale media onder de #MeetMyWilson.

Uiteraard zijn wij ontzettend benieuwd naar andere Wilsons met groenten of planten! Tag naast @MeetMyWilson ook @BeekenkampNL op Twitter, @Beekenkamp.plants op Facebook of @BeekenkampPlants op Instagram en LinkedIn.

Back To Top