Skip to content

Nieuwe transportbak met gladde bodem voor elk logistiek systeem

Een logistiek systeem met transportband, rollenbaan of kettingbaan ondervindt minder problemen met transportbakken met een gladde bodem. Daarom breidt Beekenkamp Verpakkingen het assortiment uit met lage en medium transportbakken met een gladde en geribbelde bodem. Zonder de stapelrand onder beide varianten gaat het stapelen soepeler met als resultaat veel minder storingen, stilstand en breuk.

Uniek gewicht conform europool

Met deze nieuwe transportbak kan elk systeem wat werkt met poolfust zonder zorgen overstappen naar de Beekenkamp transportbak. Deze nieuwe lijn bakken hebben een gelijk tarra gewicht aan het poolfust, zodat u ook nu met eigen fust kan werken met uw bestaande machines. 

Geen stapelrand

De vier nieuwe varianten zijn voorzien van een gladde of geribbelde bodem, waarbij de stapelrand is weggehaald. Hiermee glijdt de transportbak sneller over geautomatiseerde transportbanden, rollenbanen en kettingbanen. De bakken zijn leverbaar als lage of medium variant. Daarbij zijn deze bakken nog steeds interstapelbaar met de bestaande transportbakken typen 8256/2, 8256/3, 8256/4. 

Kies een eigen kleur transportbak voor versproducten

De nieuwe transportbakken zijn gemaakt van HDPE materiaal en zijn in elke kleur te maken. Ook uw logo drukken wij op de lange zijde van deze bakken. Deze bakken zijn standaard voedselveilig en goed bruikbaar voor de opslag, verwerking en transport van versproducten zoals tomaten, paprika’s en andere groenten.

Specificaties:

  • Transportbak laag met gladde bodem, type 8201
  • Transportbak laag met geribbelde bodem, type 8202 (tarra gewicht pool systeem)
  • Transport halfhoog met gladde bodem, type 8203
  • Transportbak halfhoog met geribbelde bodem, type 8204 (tarra gewicht pool systeem)

Bestaand assortiment:

  • Transportbakken laag, type 8256/2: goed te vervangen door type 8201 met gladde bodem.
  • Transportbak halfhoog, type 8256/3

Voor informatie of vragen neemt u contact op met onze experts.

 

Back To Top