Skip to content

Beekenkamp Participant bij World Horti Center

Wij zijn trots om te mogen aankondigen dat Beekenkamp Verpakkingen, na jarenlang participant te zijn geweest bij Demokwekerij Westland, mee verhuist naar het prachtige nieuwe pand van World Horti Center in het hart van Westland.

Deze week hebben wij onze deelname officieel gemaakt met een handtekening en wij kijken uit naar een mooie verdere samenwerking met Demokwekerij Westland en World Horti Center. World Horti Center wordt het mondiale kennis- en innovatiecentrum van de glastuinbouw, waar onderzoek, innovaties, demonstraties en onderwijs op unieke wijze samenkomen. Het is de internationale etalage voor de glastuinbouw.

Jaarrond vakbeurs
Vanaf 16 oktober 2017 wordt de jaarrond vakbeurs opengesteld voor bezoekers. Beekenkamp Verpakkingen en 80 andere innovatieve bedrijven uit de internationale glastuinbouwsector presenteren daar jaarrond hun producten, diensten en kennis. Bezoekers kunnen in het World Horti Center kennis opdoen van de laatste trends en innovaties.

Wilt u World Horti Center bezoeken: World Horti Center.nl of neem contact op met Beekenkamp Verpakkingen.

Foto van links naar rechts: Aart Jan Bos (General Salesmanager Beekenkamp), Lex Wubben (Demokwekerij Westland), Ellen Damen (Marketing Medewerker Beekenkamp)

Back To Top