Skip to content

Grootvolume potten 25 liter en 35 liter voor blauwe bessen teelt

Beekenkamp introduceert dit seizoen een nieuwe serie groot volume potten. Een vierkante 25 liter pot en een ronde 35 liter pot voor blauwe bessen teelt.

Realiseer gezonde wortels en maximale groei 

De vierkante 25 liter pot en ronde 35 liter pot zijn beide uitgevoerd met een hoge voet. De potten hebben door de extra hoogte gegarandeerd maximale drainage. Daarnaast hebben de potten meer dan voldoende draincapaciteit door de open bodem, waardoor het water maximaal wordt afgevoerd. Dit zorgt voor een goed wortelmilieu,  gezonde wortels en een maximale groei van de blauwe bessen plant. Door de extra hoogte is er een minimale kans op doorworteling naar de grond en bodemziektes.

Door efficiënte nestbare stapeling scherp in prijs! 

De potten zijn stevig en geschikt voor jarenlang gebruik. Beide potten hebben een efficiënte nestbare bodem, waardoor er veel meer potten op één pallet gestapeld worden. Dit zorgt voor een fikse besparing op transportkosten. De potten hebben een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. De vierkante 25 liter pot en ronde 35 liter pot worden beide geproduceerd van hoogwaardig gerecycled PP materiaal.

 

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan voor de 25 liter vierkant pot of 35 liter ronde pot of neem contact met ons op voor een sample!

De serie grootvolume potten wordt eind deze maand uitgebreid met een ronde nestbare 45 liter pot. Houd onze website en nieuwsbrieven in de gaten voor deze introductie!

Back To Top