Skip to content

Samenwerking tussen Graineterie A. Ducrettet en Beekenkamp Plants B.V. Ornamentals

MAASDIJK – Beekenkamp Plants BV Ornamentals en het Franse bedrijf Graineterie A. Ducrettet zijn overeengekomen per 11 juni 2018 samen te gaan werken. Ducrettet is actief in de verkoop van zaden (zowel van bloemen als groenten), als ook jonge planten aan Franse kwekers. Door deze samenwerking is Beekenkamp Ornamentals in staat de verkoopactiviteiten in Frankrijk te versterken.

Ducrettet zal de verkoop en logistiek aan de Franse klanten op zich nemen terwijl Beekenkamp Ornamentals in deze samenwerking als veredelaar en producent van jong plantmateriaal zal fungeren.

De huidige vertegenwoordigers van Beekenkamp in Frankrijk, Jean-Marc Radureau, Michel Martin en Christophe Galinier zullen in dienst treden bij  Ducrettet. Deze overeenkomst heeft geen invloed op de  divisie Beekenkamp Plants Vegetables, die direct aan de professionele groenten kweker verkoopt.

René Richert, eigenaar van Ducrettet, is erg blij met de samenwerking. “Hierdoor zullen wij in staat zijn een breder assortiment aan onze klanten aan te bieden.  Beekenkamp is een familiebedrijf dat goed bij ons past en aangezien zij een actief veredelaar in een breed assortiment zijn, zullen wij een interessantere  leverancier voor onze klanten worden. “

Cor Bremmer, Commercieel Directeur van Beekenkamp: “Ducrettet is een dynamisch bedrijf dat de Franse markt erg goed kent.  Door de samenwerking zullen wij onze sierteelt klanten in Frankrijk beter kunnen bedienen.”

Back To Top