skip to Main Content

Nieuwe 66-gaats aardbeientray voor doordragers!

Beekenkamp Verpakkingen heeft een nieuwe 66-gaats aardbeientray ontwikkeld voor de opkweek van doordragende aardbeienplanten rassen. De 66-gaats tray, type 7316, heeft een vierkante cup met een inhoud van 60 CC.

Doordragende plantrassen starten als zeer compacte plant en daarom wordt ook een kleine inhoud van de cup gewenst. Door de kleine cup inhoud van de 66-gaats tray is de plant beter stuurbaar, omdat hierdoor de meststoffen en waterhoeveelheid sneller ververst worden.

Een ideale hoogte en nest-stapelbaar

De 66-gaats tray heeft een ideale hoogte om besmetting met bodem ziekten en schimmels te voorkomen. De tray staat met de cups minimaal 50mm van de grond af. Zelfs op wat minder gelijke percelen raken de cups de grond niet.

De 66-gaats tray is nest-/ stapelbaar met een afmeting van: 600 x 400 x 118 mm. Deze standaardafmeting geeft grote voordelen bij bestaande automatiseringssystemen voor het vullen, stapelen, afstapelen en sorteren.

De tray wordt geproduceerd van polypropyleen en is onder bepaalde voorwaarden stoombaar, waardoor u ieder jaar een schone start kunt maken. Deze kunststof tray is geschikt voor jarenlang gebruik.

Back To Top