Skip to content

Zes hectare moderne, nieuwe kassen klaar voor gebruik!

Na 32 weken is het moment eindelijk aangebroken: in de nieuwbouwlocatie van Beekenkamp zijn op de laatste dag van oktober de allereerste planten opgepot en uitgezet. 6 hectare moderne, nieuwe kassen zijn klaar voor de opkweek van de vruchtgewassen, alles geheel volgens de hoogste hygiëne protocollen, zoals GSPP.

Nadat de officiële eerste paal geslagen werd op 23 maart jl. kon de bouw van de nieuwe locatie te ’s-Gravenzande van start gaan. Na een intensieve voorbereidingstijd lag er een grote uitdaging om alles op tijd gereed te hebben.

De nieuwe kassen zijn uitgerust met betonvloeren, 6.000 lux assimilatiebelichting en insectengaas. Ook is de nieuwbouw uitgerust met Opticlear Diamond voor volledige ontsmetting en verwijdering van residuen van gewasbeschermingsmiddelen. Hiermee voldoet Beekenkamp aan de emissie-eisen voor 2018 en de toenemende kwaliteitseisen van klanten.

Eind augustus is gestart met de bouw van het kantoorpand. De benedenverdieping is momenteel al gereed. De bovenverdieping zal voor de Kerst opgeleverd worden.

Back To Top