Skip to content

Beekenkamp breidt potten-serie uit voor frambozen, bramen en blauwe bessenteelt

Een substraatpot nodig voor uw frambozen- of bramenteelt? Dan bent u bij Beekenkamp Verpakkingen aan het juiste adres! Wij introduceren een nieuwe 10 liter pot! Naast de bestaande reeks vierkante potten 4,7 liter, 7 liter en diverse eenmalige potten breiden wij vanaf volgend seizoen ons assortiment substraatpotten uit met deze nieuwe 10 liter pot en een 25 liter pot voor blauwe bessen.

10 liter pot voor frambozen- en bramenteelt krijgt nieuwe uitstraling (art. 5510)
Deze nieuwe pot met een inhoudsmaat van 10 liter zal een compleet nieuwe uitstraling krijgen dan de bestaande potten van Beekenkamp. Deze vierkante 10 liter pot wordt slimmer geproduceerd en krijgt een efficiëntere nestbare stapeling. Hierdoor kunnen we een groter volume per pallet stapelen, waardoor transportkosten bespaard worden. De nieuwe 10 liter pot kunnen we door deze kostenbesparingen tegen een zeer gunstige prijs aanbieden. De 10 liter pot krijgt verhoogde poten, zodat er genoeg ruimte tussen de bodem en pot blijft en de kans op ziektes hiermee wordt verminderd.

10 liter pot Beekenkamp

7 liter pot voor frambozen (art. 7407)
Beekenkamp heeft afgelopen seizoen 2018 de 7 liter pot gelanceerd voor frambozenteelt met 2 bodem typen; rasterbodem en draingaten bodem voor een optimale drainage. Met de introductie van een grotere variant; de nieuwe 10 liter pot, bieden wij vanaf volgend seizoen een nog breder pakket aan substraatpotten voor frambozenteelt.

7 liter pot7 liter pot rasterbodem
25 liter pot voor blauwe bessen teelt
Ter uitbreiding van de Beekenkamp potten serie voor bessenteelt, lanceren wij begin volgend jaar ook een 25 liter pot. De uitstraling van deze nieuwe vierkante 25 liter pot is gebaseerd op bovengenoemde 10 liter pot, art. 5510.
Meer informatie over de beschikbaarheid van de nieuwe 25 liter pot voor blauwe bessen volgt snel. Houd onze website en nieuwsbrieven goed in de gaten!

> Meld u hier aan voor de nieuwsbrief van Beekenkamp Verpakkingen

Alle substraatpotten van Beekenkamp worden geproduceerd van duurzaam PP gerecycled materiaal. De potten zijn van uitstekende kwaliteit en gaan een geruime tijd mee.

De Beekenkamp 10 liter pot is vanaf september 2018 verkrijgbaar. Vraag hier alvast naar de mogelijkheden en vraag alvast een sample aan!

 

Back To Top