Skip to content

Beekenkamp Group viert 1-jarig jubileum ‘Be Beekenkamp’ met Engelstalige website

Het werkgeversmerk ‘Be Beekenkamp’ viert haar 1-jarig bestaan. Een jaar geleden is dit merk door Beekenkamp Group geïntroduceerd om het bedrijf te onderscheiden als interessante werkgever op de arbeidsmarkt, alsmede om het werkgeluk en de verbinding tussen huidige medewerkers en de bedrijven verder te versterken. Met de komst van een Engelstalige ‘Be Beekenkamp’ wervingswebsite krijgt dit merk nu een internationale dimensie, wat nog beter aansluit bij het internationale karakter van Beekenkamp Group. Om het heuglijke moment van het 1-jarig bestaan van Be Beekenkamp te vieren met alle medewerkers staan diverse interne activiteiten gepland de komende week.

De wervingssite https://werkenbijbeekenkamp.nl wordt ingezet om de mogelijkheden te laten zien die Beekenkamp Group biedt voor een bloeiende carrière op allerlei niveaus. Niet alleen in Nederland maar ook op de uiteenlopende locaties in het buitenland. Met de komst van de Engelstalige website, gaat een lang gekoesterde wens in vervulling en kan het merk nog beter internationaal ingezet worden. Diverse internationale collega’s zullen de komende week de volgers van de socials van Be Beekenkamp een nader inkijkje geven in de uitdagende werkomgeving die Beekenkamp Group ook in het buitenland te bieden heeft.

Vitaliteit en werkgeluk zijn belangrijke kernwaarden van Be Beekenkamp. Op deze gebieden zijn dit eerste jaar mooie resultaten geboekt. Zo zijn er diverse initiatieven gestart om samen te sporten in groepsverband. Dit heeft niet alleen positief effect op de vitaliteit, maar ook op de onderlinge verbintenis tussen medewerkers van de verschillende bedrijfsonderdelen: Beekenkamp Plants, Beekenkamp Verpakkingen en Deliflor Chrysanten. Ook het nieuw geïntroduceerde ‘fruit van de zaak’ is enthousiast ontvangen door de medewerkers. Maar ook een gezonde onderlinge strijd tijdens de poule voor het WK voetbal, een leuke attentie tijdens de Dag van de Medewerker en een fantastisch festival waar alle collega’s met elkaar een mooi feestje vierden, hebben er het afgelopen jaar aan bijgedragen dat medewerkers met plezier bij Beekenkamp Group werken.

Back To Top