Skip to content

Perfecte start van uw frambozen longcane productie met 1,85 liter frambozen pot

Samen met EU Plants (UK), één van de grootste spelers in de framboos longcane productie, heeft Beekenkamp Verpakkingen een vernieuwde 1,85 liter productie pot ontwikkeld. EU Plants werkt ondertussen 2 jaar naar volle tevredenheid met deze nieuwe frambozen long cane potten. Vanaf heden kunnen ook andere frambozen plantenkwekers van de voordelen genieten van de 1,85 liter frambozenbak. 

Door het grotere oppervlak van de 1,85 liter potten hebben de frambozen planten bij de start direct veel meer licht ter beschikking t.o.v. smalle hoge potten. Dit resulteert in een snellere, maar ook betere start van de frambozen long canes opkweek. Door de brede bodem is er veel draincapaciteit. De drain openingen zijn zo gepositioneerd, dat er nooit ongewenst water op de bodem van de cup blijft staan.

De 1,85 liter potten staan zeer stabiel op 6 hoge pootjes, hierdoor is wortelcontact met de bodem zo goed als uitgesloten. Onderling zijn de potten koppelbaar middels een kliksysteem. Dit zorgt ervoor dat de planten minder windgevoelig zijn, waardoor de potten beter blijven staan.

Bij overplanten in bijvoorbeeld een Beekenkamp 7 liter pot heeft de plant de mogelijkheid om over een groter horizontaal oppervlak nieuwe wortels te maken.

De 1,85 liter bakjes zijn licht en dun uitgevoerd en perfect geschikt voor eenmalig gebruik, wat maakt dat we deze frambozen potten interessant kunnen aanbieden. De potten zijn gemaakt van gerecycled polypropyleen materiaal en kunnen na gebruik opnieuw ingenomen en gerecycled worden.

Vraag hier direct een offerte aan voor 1,85 liter frambozen longcane pot, vraag hier snel een offerte aan of neem contact op met onze sales manager Jerry Arkesteijn.

1,85 liter frambozenpot voor longcane frambozen

Back To Top