Skip to content

Er is een nieuwe superster geboren!

Gisteren heeft Beekenkamp Plants de LTO sortimentsvergelijkingsprijs gewonnen. Tijdens deze vergelijking laten verschillende veredelaars hun nieuwste rassen testen. Beekenkamp stuurde hun nieuwste poinsettia, de PON128, in en won!

De PON128 is één van de witste poinsettia’s op de markt en heeft een goede V-shape. De helder witte kleur van de schutbladeren en het donkergroene blad geeft een mooi contrast en maakt deze plant een terechte winnaar!

“Dit is een mooie bekroning op ons werk. We hadden het doel om een goede witte poinsettia te ontwikkelen, het duurde even, maar het is dus goed gelukt. ” lacht Peter van Winden, veredelaar Beekenkamp Plants.

“Toen wij deze witte poinsettia zagen, waren we verkocht. Nadat zij ook nog eens hoog scoorde in de testen, wisten we dat er een nieuwe Superstar geboren was,” aldus Ard van der Lugt, Product Specialist Beekenkamp Plants.

Door het winnen van deze LTO prijs heeft Beekenkamp een nieuwe aanwinst voor de Beekenkamp Superstar collectie: “VIRGO”! Een heldere ster, een prachtige verschijning en een sterk karakter.

Back To Top