Skip to content

Versterking directie Beekenkamp Groep

Vanaf 1 januari 2018 is de samenstelling van de directie van de Beekenkamp Groep, gevestigd in Maasdijk, gewijzigd. De huidige directie bestaande uit An Beekenkamp en Peter Persoon wordt versterkt met Marc Driessen en Peter Zaat.

Marc Driessen wordt directeur van de Beekenkamp Plants Ornamentals activiteiten en is verantwoordelijk voor de stekproductielocaties in het buitenland.
Peter Zaat wordt directeur van Deliflor Chrysanten.
An Beekenkamp blijft als directeur verantwoordelijk voor de Vegetables activiteiten van Beekenkamp Plants en blijft tevens directeur van Beekenkamp Verpakkingen. Daarnaast is An verantwoordelijk voor diverse algemene taken bij Beekenkamp Beheer zoals HRM, inkoop, transport en technische dienst.
Peter Persoon gaat zich met name richten op taken binnen Beekenkamp Beheer, zoals algemene en financiële zaken, ICT en aardwarmte en ondersteuning bij activiteiten in het buitenland.

De nieuw toegetreden directieleden Marc Driessen en Peter Zaat zijn geen onbekenden binnen het concern. Marc is op 1 juni 1995 begonnen als trainee en later verantwoordelijk geworden voor de productie van Ornamentals in Nederland. Samen met de Beekenkamp Groep heeft Marc in 2004 Maranque Plants in Ethiopië opgezet. Peter Zaat is in 1988 begonnen als trainee, is daarna werkzaam geweest als teeltadviseur en is al jaren commercieel directeur bij Deliflor.

Back To Top