Skip to content

OPKWEEK TOMATENPLANTEN

In de moderne kassen in het Westland produceert Beekenkamp tomatenplanten met 1, 2 of 3 koppen. Geënt of ongëent, onze ervaren teeltspecialisten en het team van enters zorgen voor de juiste start van uw tomatenteelt.

Plantenkwekerij voor tomaat

In het Westland hebben wij 18 hectare moderne kassen voorzien van:

  • Assimilatiebelichting tot maximaal 6.000 lux
  • Insectengaas
  • Gesloten teeltsysteem met volledige ontsmetting
  • Diamond Opticlear
  • Uitgebreide hygiëne maatregelen conform GSPP
  • Camerasortering
GSPP certificering voor tomatenteelt

Met onze certificering garanderen wij het hoogst haalbare hygiëne level in de tomatenteelt. Strikte hygiënemaatregelen gelden niet alleen voor alle materialen in de kassen, maar ook voor het personeel, het fust en de vrachtwagens. Onze kwaliteitscontroleurs checken dagelijks alle processen en in het laboratorium toetsen we jonge planten op gezondheid en kwaliteit.

Vrachtwagen 500x500

TOMATENPLANTENKWEKERIJ IN HET WESTLAND

Vanuit onze plantenkwekerijen leveren wij bestellingen door heel Europa. De kwalitatief goede planten plaatsen wij op uw wens op pallets of karren en in kisten of op kweekplaten.

Met een oppervlakte aan kassen van ruim 30 hectare produceert Beekenkamp jaarlijks meer dan 600 miljoen jonge planten. Met de hoogste zorg voor kwaliteit en hygiëne worden naast tomaat ook diverse groentegewassen (zoals komkommer, aubergine en paprika) ook vollegrondsgroentegewassen opgekweekt.

UW TEELTSPECIALIST TOMAAT. DICHTBIJ EN BETROKKEN.

Onze vertegenwoordigers hebben jarenlange ervaring en kennis in huis om u van een passend advies te voorzien. Neem contact op via onderstaand formulier:

  • Wij gaan vertrouwelijk om met uw gegevens en zullen dit maximaal een jaar bewaren.
Tomaat
Back To Top