Skip to content

PLANTENKWEKERIJ VOOR AUBERGINES

Aubergines hebben altijd deel uitgemaakt van het Beekenkamp-assortiment. Onze teeltspecialisten zorgen ervoor dat het vermeerderingsproces de perfecte oogst oplevert. Wij leveren geënte of niet-geënte aubergine planten. U selecteert het type en de plantgrootte.

Stevige groenteplanten

Bij het verlaten van de kwekerij van Beekenkamp zijn de aubergineplanten uniform, gezond en robuust. Wij zijn innovators die constant werken aan nieuwe ent- en kweekmethoden. We houden ook het gebruik van chemische gewasbeschermingsmiddelen tot een minimum beperkt.

60 jaar ervaring met aubergineplanten

In de moderne kassen in het Nederlandse Westland produceert Beekenkamp zowel een- als tweekoppige aubergineplanten op betonnen vloeren. Geënt of niet geënt, onze ervaren gewas specialisten zorgen ervoor dat uw aubergine met de juiste start in steenwol of drukpotten terechtkomt.

IMG_6366

ONS EIGEN TRANSPORT

Onze eigen chauffeurs brengen planten rechtstreeks van onze kwekerij naar uw bedrijf. Ze reizen van de Nederlandse provincies Noord-Holland, Noord-Brabant en Limburg naar België, de Scandinavische landen, Duitsland, Zwitserland en Frankrijk. Wij leveren jonge planten dagelijks, wekelijks of als eenmalige service in dozen, rekken of schaaldragers.

UW KOMKOMMER & COURGETTE SPECIALIST. DICHTBIJ EN BETROKKEN.

Onze vertegenwoordigers hebben jarenlange ervaring en kennis in huis om u van een passend advies te voorzien. Neem contact op via onderstaand formulier:

  • Wij gaan vertrouwelijk om met uw gegevens en zullen dit maximaal een jaar bewaren.
Back To Top