skip to Main Content

PLANTENKWEKERIJ VOOR AUBERGINES

Sinds jaar en dag maken aubergineplanten deel uit van het assortiment van Beekenkamp. Onze teeltspecialisten zorgen voor een juiste afstemming voor de perefecte teelt. Wij leveren aubergineplanten geënt of ongeënt. U kiest zelf het ras en de plantgrootte.

Sterke groenteplanten

De aubergineplanten zijn uniform, gezond en sterk als ze bij Beekenkamp de plantenkwekerij verlaten. Wij zijn innovatief en werken continue aan nieuwe ent,- en teeltmethoden. Daarnaast zorgen wij voor minimaal gebruk van chemische gewasbescherming.

Al 60 jaar ervaring in aubergineplanten

In de moderne kassen in het Westland produceert Beekenkamp aubergineplanten met enkele of dubbele kop op betonvloeren. Geënt of ongëent, onze ervaren teeltspecialisten zorgen voor de juiste start van uw aubergineteelt in steenwol of grondpot.

Eigen transport

Direct vanaf onze plantenkwekerij rijden onze eigen chauffeurs naar uw bedrijf. Van Noord-Holland, Brabant en Limburg tot België, Scandinavië, Duitsland, Zwitserland en Frankrijk. We leveren jonge aubergineplanten dagelijks, wekelijks of eenmalig af in kisten, rekken of traydragers.

UW AUBERGINE SPECIALIST. DICHTBIJ EN BETROKKEN.

Onze vertegenwoordigers hebben jarenlange ervaring en kennis in huis om u van een passend advies te voorzien. Neem contact op via onderstaand formulier:

Back To Top