skip to Main Content

PLANTENKWEKERIJ VOOR KOMKOMMER & COURGETTE

In onze hypermoderne plantenkwekerijen in het Westland telen wij komkommerplanten, courgetteplanten die 2, 3 of 4 keer geplant kunnen worden. Onze teeltspecialisten zorgen voor optimale teeltcondities voor uw enkele kop of dubbele kop. Geënt of niet geënt. De komkommerplanten kunnen op twee manieren geënt worden; kop enten en de Brielse methode.

Voor zowel Nederlandse als internationale glastuinbouw telers produceren wij grote aantallen komkommerplanten op maat. In overleg met onze teelspecialisten kweken wij de komkommerplanten voor zowel de traditionele, als de hoge draad teelt. Ook de type pot bepaald u zelf. Daarin kunt u kiezen voor: steenwol, perliet, kokos of grondpot.

Schoon plantmateriaal

Alle komkommerplanten worden standaard behandeld met Bactiva. Hiermee garanderen wij gezonde komkommerplanten en minimaliseren wij het gebruik van chemische gewasbescherming. Wij werken volgens strikte hygiëneregels, die niet alleen gelden in onze teeltafdelingen, maar ook voor het personeel, het fust en de vrachtwagens.

Duurzaam telen

We investeren in oplossingen die het ecosysteem helpen verbeteren (of milieubelastende producten overbodig maken). Met onze expertise van teelten laten we ook telers beter omgaan met natuurlijke ziektebestrijders. Waterzuiveringinstallaties helpen ons het water effectief te hergebruiken.

Vrachtauto-Beekenkamp2018

KOMKOMMERPLANTEN IN KISTEN OF LOS OP DE KAR

Direct vanaf onze plantenkwekerij rijden onze eigen chauffeurs naar uw bedrijf. Van Noord-Holland, Brabant en Limburg tot in Europa. We leveren jonge planten dagelijks, wekelijks of eenmalig af in kisten, rekken of traydragers

UW KOMKOMMER & COURGETTE SPECIALIST. DICHTBIJ EN BETROKKEN.

Onze vertegenwoordigers hebben jarenlange ervaring en kennis in huis om u van een passend advies te voorzien. Neem contact op via onderstaand formulier:

Komkommer & Courgette
Back To Top