Skip to content

PLANTENKWEKERIJ VOOR KOMKOMMER & COURGETTE

In onze hypermoderne plantenkwekerijen in het Westland telen wij – afhankelijk van het gewenste aantal teelten/jaar – komkommer- en courgetteplanten ‘op maat’ voor producenten die 2, 3 of 4 keer per jaar planten. Onze teeltspecialisten zorgen voor optimale opkweekcondities voor uw enkele- of dubbele kop, geënt of niet geënte planten. De komkommerplanten kunnen op twee manieren geënt worden; kop enten en de Brielse methode.

Voor zowel Nederlandse als internationale glastuinbouw telers produceren wij grote aantallen komkommerplanten op maat. In overleg met onze teelspecialisten kweken wij de komkommerplanten voor zowel de traditionele, als de hoge draad teelt. Ook het type pot bepaalt u zelf. Daarin kunt u kiezen voor steenwol, perliet, kokos of grondpot.

Schoon plantmateriaal

Alle komkommerplanten worden standaard behandeld met Bactiva. Hiermee garanderen wij gezonde komkommerplanten en minimaliseren wij het gebruik van chemische gewasbescherming. Wij werken volgens strikte hygiëneregels, die niet alleen gelden in onze teeltafdelingen, maar ook voor het personeel, het fust en de vrachtwagens.

Duurzaam telen

We investeren in oplossingen die het ecosysteem helpen verbeteren (of milieubelastende producten overbodig maken). Met onze expertise van teelten laten we ook telers beter omgaan met natuurlijke ziektebestrijders. Waterzuiveringinstallaties helpen ons het water effectief te hergebruiken.

Vrachtwagen 500x500

KOMKOMMERPLANTEN IN KISTEN OF LOS OP DE KAR

Direct vanaf onze plantenkwekerij rijden onze eigen chauffeurs naar uw bedrijf. Van Noord-Holland, Brabant en Limburg tot in Europa. We leveren jonge planten dagelijks, wekelijks of eenmalig af in kisten, rekken of traydragers.

UW KOMKOMMER & COURGETTE SPECIALIST. DICHTBIJ EN BETROKKEN.

Onze vertegenwoordigers hebben jarenlange ervaring en kennis in huis om u van een passend advies te voorzien. Neem contact op via onderstaand formulier:

  • Wij gaan vertrouwelijk om met uw gegevens en zullen dit maximaal een jaar bewaren.
Komkommer & Courgette
Back To Top