Skip to content

DE PLANTENKWEKERIJ VOOR PAPRIKAPLANTEN

Bij Beekenkamp bent u als paprikateler aan het juiste adres voor de opkweek van paprikaplanten met de hoogste kwaliteit en meeste flexibiliteit. Wij telen ruim 60 jaar paprikaplanten voor professionele telers. Samen met onze teeltexperts stemmen we uw wensen af. Van ras tot pot- of planttype. Kies de teeltwijze die aansluit op uw seizoen en overige wensen, zo zorgen wij voor de hoogste kwaliteit paprikaplanten.

Kies uw oppotmethode

We leveren rechtop of gekanteld verspeende paprikaplanten. Op uw verzoek:

  • Niet uitgezette plant
  • Net door splitsing
  • Afgeweekte plant
Schone paprikaplanten

Met eb- en vloed systemen en de modernste waterzuiveringstechnieken zorgen wij voor schoon water en een gezonde teelt. De professionele teelspecialisten zorgen voor een betrouwbare plant waarbij minimaal gebruik wordt gemaakt van chemische bestrijdingsmiddelen.

IMG_6366

EEN WESTLANDSE PLANTENKWEKERIJ

Vanuit het hart van het Westland leveren wij paprikaplanten in heel Europa. In ruim 18 ha kassen produceren wij jaarlijks miljoenen paprikaplanten en peperplanten. Met eigen transport leveren wij de juiste aantallen op elk gewenst moment.

UW PAPRIKA SPECIALIST. DICHTBIJ EN BETROKKEN.

Onze vertegenwoordigers hebben jarenlange ervaring en kennis in huis om u van een passend advies te voorzien. Neem contact op via onderstaand formulier:

  • Wij gaan vertrouwelijk om met uw gegevens en zullen dit maximaal een jaar bewaren.
Paprika
Back To Top