Ga naar hoofdinhoud

Osteospermum Sunny®

Hallo Sunshine!

Het is altijd een SUNNY® day met onze kleurrijke Osteospermum Sunny’s. Sunny® is een redelijk makkelijke zomerbloeier en met de grote diversiteit aan kleuren wordt iedere tuin, patio of balkon een zomers festijn! Sunny® is al vroeg in het seizoen beschikbaar en bloeit – zonder al teveel verzorging – door tot de laatste zomerdag! Een leuk detail: Sunny® sluit ’s avonds haar bloem zodat zij de volgende dag weer alle energie heeft om te stralen!

Zo zorgt u voor een SUNNY® zomer!

Houdt de Osteospermum Sunny® van zon of schaduw?

De naam Sunny verraad het al: De Sunny is gek op zonlicht! Zet de Sunny’s dus in de volle zon. Dan kan direct in de grond of in vrolijke potten of balkonbakken.

Hoeveel water heeft de Osteospermum Sunny® nodig?

De Osteospermum Sunny® houdt niet van droogte, maar wil ook zeker niet teveel water. Geef de Sunny® dus water als zij bijna droog staat. Staat de Sunny in een terraspot? Zorg dan dat het water weg kan door een gat in de pot te maken. Probeer bij het wateren van de Sunny de bloemen niet nat te maken. Knip de uitgebloeide bloemen eruit dan heeft de Sunny weer voldoende energie om nieuwe bloemen te vormen!

Welke soorten en kleuren Osteospermum Sunny® zijn er?

Bedenk een kleur of een kleuren combinatie en het bestaat! De Sunny®, ookwel bekend als Spaanse, of Kaapse margriet. Het leuke van de Sunny® is dat ze er in enkele kleuren en in meerkleurige varianten zijn. Met de Sunny® is eindeloos te mixen. Gaat u voor een Pastel mix of durft u een zonnige kleurenmix aan?

Wanneer is de Osteospermum Sunny® beschikbaar?

De Sunny’s bloeien van juni – september en zijn vanaf eind mei te koop in diverse supermarkten, tuincentra en DIY shops.

Volg ons op Social Media voor meer inspiratie, planten nieuws en informatie over Beekenkamp Plants.

Alles weten over de Osteospermum Sunny®

  • Wij gaan vertrouwelijk om met uw gegevens en zullen dit maximaal een jaar bewaren.
Back To Top