Skip to content

Campala® - Colour your world!

Wat leuk dat u de Campala in huis heeft gehaald! Op deze website vindt u alle informatie die u nodig heeft om deze plant optimaal te verzorgen. Daarnaast inspireren wij u graag! De voordelen van deze prachtige plant is de veelzijdigheid. De Campala kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Daarnaast past deze plant in iedere woonstijl. Industrieel, landelijk, pastel, hip of klassiek, de Campala will colour your world!

Alles over de Campanula Campala®:

Hoe verzorg ik de Campanula Campala®?

Campanula Campala buiten:
Deze zomerse beauty houdt van zon of lichte schaduw. De plant kan buiten in een sierpot of direct in de grond. Regelmatig water geven (ongeveer om de 3-5 dagen) en bij planten in potten of bakken eens per maand wat vloeibare plantenvoeding toevoegen.

Campanula Campala binnen:
Ook binnen ziet de Campala graag zonlicht. Deze prachtige plant past in ieder interieur. Zet hem in een zwarte pot voor een industriele look, in een pastel pot voor een romantische look, in een rotan mandje voor de natural look of in een klassieke pot voor een landelijk effect. Om de 3 – 5 dagen water geven is voldoende!

Zet ik de Campanula Campala® binnen of buiten?

Het leuke van de Campala is dat u deze plant zowel binnen als buiten kunt zetten. Binnen past deze plant in vrijwel iedere woonstijl. Buiten kan de Campala prima als potplant worden gebruikt op bijvoorbeeld uw balkon of patio. Daarnaast kunt u deze in de aarde planten als vaste plant. Volgend seizoen bloeit deze dan weer vrolijk verder!

Wanneer is de Campanula Campala® te koop?

De Campanula Campala® is verkrijgbaar bij bloemist of tuincentrum van maart tot en met september.

De collega's van Beekenkamp
hebben de campala's met zorg geselecteerd!

Volg ons op Social Media voor meer inspiratie, planten nieuws en informatie over Beekenkamp Plants.

Alles weten over Campala®?

  • Wij gaan vertrouwelijk om met uw gegevens en zullen dit maximaal een jaar bewaren.
Back To Top