Skip to content

Kelos® - A splash of colours!

Deze veelzijdige plant staat bekend om zijn vurige, kleurrijke en vrolijke pluimen. De intense pluimen brengen een explosie van kleur, plezier en gezelligheid in elke tuin, patio of woonkamer. Naast de speciale kleuren, staat de Kelos® ook bekend om het gebruiksgemak voor de consument en de perfecte tuin prestatie! Kelos® is gemakkelijk te combineren en past in elke stijl!

Een musthave voor iedere tuin, patio of woonkamer!

Een opwindende verschijning, zo zou je Celosia Kelos® toch wel kunnen noemen. Kijk naar haar vlammende, neonkleurige pluimen en je weet waarom! Zowel in de huiskamer als in de tuin of op het terras zijn de intense kleuren niet over het hoofd te zien. Bovendien is Celosia bij de juiste verzorging een ijzersterke plant. De fraaie pluimen houden het werkelijk maanden vol. De plant wordt ongeveer 30 tot 40cm hoog. Celosia Kelos® is verkrijgbaar in paarse, roze en oranje tinten.

NIEUW: Kelos® Candela Pink

  • Award winnaar
  • Ideaal for mixpotten of als border
  • Perfecte houdbaarheid

Alles over de Kelos® Celosia:

Wat zijn de voordelen van de Kelos®?

De voordelen van deze kleurrijke plant zijn eindeloos. Hier volgen de belangrijkste voordelen:

  • Hele goede houdbaarheid, ook bij mensen zonder groene vingers.
  • Leuk te combineren in kleuren, maar ook in stijlen. Doe de potjes in vel gekleurde potten voor een extra wow-effect of kies voor een neutrale pot zodat zij in iedere stijl woonkamer past.
  • Geschikt voor potten, maar ook voor direct in de grond.

Hoe verzorg ik de Kelos®?

Zet de plant binnen op een lichte plaats, zonder direct zonlicht. Zodra de kans op nachtvorst is geweken mag de plant ook naar buiten.

Geef regelmatig water en zorg dat de potkluit niet uitdroogt. Geef wekelijks wat algemene plantenvoeding mee om een mooie bladkleur te behouden.

Tips: Zet een aantal planten bij elkaar in een grote schaal of pot voor een uitbundig pluimenfeest! Celosia Kelos® laat zich in de zomer ook prima combineren met perkgoed.

Welke kleuren zijn er beschikbaar?

De kleuren die verkrijgbaar zijn, staan op deze pagina benoemd. Beekenkamp Plants is veredelaar in Celosia Kelos®. Dat houdt in dat er continu gewerkt wordt aan betere soorten, maar vooral ook aan nieuwe kleuren en soorten.

Houdt de website of onze Facebook  in de gaten voor de nieuwste producten

Wanneer is de Kelos® te koop?

De Kelos® Celosia is verkrijgbaar bij bloemist of tuincentrum van april tot en met oktober.

Wie kweekt de Kelos® op?

De Kelos soorten worden in Nederland opgekweekt door kwekerij Jan van der Knaap en door kwekerij P. Mostert. Beekenkamp Plants levert het jonge plantmateriaal aan deze kwekers. Dit jonge plantmateriaal wordt met de grootste zorg opgekweekt tot een “klare” plant zoals u deze in de winkel koopt.

Volg ons op Social Media voor meer inspiratie, planten nieuws en informatie over Beekenkamp Plants.

Download de brochure

Meer inspiratie nodig? Bekijk ook onze andere planten inspiratie sites!

Alles weten over Kelos®?

  • Wij gaan vertrouwelijk om met uw gegevens en zullen dit maximaal een jaar bewaren.
Back To Top