Skip to content

Petunia Tea

Wat is uw smaak?

Wat uw smaak ook is, met de Petunia Tea serie creëert u zonder moeite een prachtige tuin! De variatie aan smaken is eindeloos! U kunt de kleuren prima met elkaar mixen, maar ook de gebruiksvormen passen in ieders smaak! Zet de Petunia op de grond in een hoge pot of hang ze aan uw balkon, schutting of pergola en u zult worden verrast door de waterval aan bloemen! Deze zomerse parel zorgt voor een kleurrijke zomer!

Hoe verzorgt u de Petunia Tea?

Houdt de Petunia Tea van zon of schaduw?

De Petunia Tea is gek op zon. Plaats deze zonaanbidders dus vol in de zon of eventueel op een plek met een beetje schaduw. De Petunia Tea houdt niet van wind dus zoek een beschut plekje voor ze.

Hoeveel water heeft de Petunia Tea nodig?

De Petunia Tea houdt van water. Vooral als deze net geplant zijn, moet de grond altijd vochtig zijn. Ook daarna houden de petunia’s van water. Probeer altijd water te geven aan de wortels dus niet van bovenaf. De bloemen kunnen dan beschadigen. Teveel water is nooit goed. Zorg dus altijd dat de grond voldoende vochtig is.

Welke soorten en kleuren Petunia Tea zijn er?

Petunia Tea is er in alle smaken! Van enkele kleuren, tot meerdere kleuren. Van strepen tot stippen. U kunt eindeloos mixen met de Petunia. Bij Beekenkamp Plants wordt er veel aandacht besteed aan de veredeling van verbeterde en nieuwe soorten. Het assortiment breidt dus ieder jaar weer uit!

Volg ons op Social Media voor meer inspiratie, planten nieuws en informatie over Beekenkamp Plants.

Alles weten over de Petunia Tea

  • Wij gaan vertrouwelijk om met uw gegevens en zullen dit maximaal een jaar bewaren.
Back To Top