Skip to content

Beekenkamp Plants inspireert tijdens interne voorjaarsbeurs

MAASDIJK – Beekenkamp Plants inspireert tuincentra, retail en export  met de nieuwste genetica, product ontwikkelingen en winkelpromotie tijdens de Beekenkamp Spring Show. Van week 10 t/m 12 wordt bij Beekenkamp Plants het voorjaar ingeluid. Met onder andere de totaalconcepten LaBella Dahlia, Dreams Begonia en Tea Petunia wordt deze doelgroep voorzien van productpromotie op maat.

One stop shop

Bezoekers worden tijdens deze weken geïnspireerd op het gebied van de nieuwste veredeling en product ontwikkelingen. Van Dahlia’s tot Petunia’s en van Begonia’s tot Celosia’s; “Door de uitgebreide keuze aan producten, kleuren en potmaten, is Beekenkamp Plants werkelijk een one stop shop. Beekenkamp Plants ontzorgt door totaalconcepten en productiepromotie op maat aan te bieden, daarnaast kunnen wij tuincentra, retail en export ook direct voorzien van geschikte kwekers bij onze producten.” – aldus Marc van Heijningen, Product Trade Manager bij Beekenkamp Plants.

Promotie voor de hele keten

Tuincentra, retail en export zijn niet de enige genodigden op de Beekenkamp Spring Show. Er worden continue nieuwe sierteeltgewassen veredelt bij Beekenkamp welke ook zeer interessant zijn voor kwekers. Hierom worden ook zij, de kwekers, en andere belangstellenden uit de keten uitgenodigd om zich te laten inspireren gedurende week 10 t/m 12.

Lentekriebels gekregen? Meld je dan hier aan!

Locatie

Beekenkamp Inspiration Center

Korte Kruisweg 163

2676 BS Maasdijk

Back To Top