Skip to content

Een baanbrekende revolutie op IPM ESSEN met Pericallis POP!

MAASDIJK – Op de aankomende IPM ESSEN (23.01 – 26.01)  zal de Sierteelt-wereld getuige zijn van een baanbrekende revolutie met de lancering van Pericallis POP door Beekenkamp Plants. Deze gedurfde en vernieuwende Pericallis serie markeert een opmerkelijke verschuiving in de al bestaande Pericallis-genetica en wordt een must-see voor kwekers en retailers die streven naar innovatie.

Ontdek Pericallis POP! – Een revolutionaire serie
Pericallis POP verwelkomt bezoekers op IPM ESSEN om kennis te maken met een serie die breekt met conventies en een nieuwe tijdsgeest ademt. Hier zijn de onderscheidende kenmerken die Pericallis POP tot dé keuze maken voor kwekers en retailers die durven te innoveren:

  • Excellente vertakking: Een weelderige en volle uitstraling dankzij betere vertakking dan ooit tevoren.
  • Uitstekend blad: Topkwaliteit blad dat elke plant visueel aantrekkelijk maakt.
  • Uniforme groei: Geen verrassingen – elke plant groeit uniform, waardoor de serie consistentie biedt.
  • Serie-gericht: Een complete serie die de normen herdefinieert en vernieuwing brengt in de Pericallis-markt.
  • Vrolijke kleuren vanaf de vroege lente tot ver in de zomer: Unieke kleurrijke opties die maar liefst 4 maanden blijven bloeien.
  • Koud telen: Pericallis POP gedijt moeiteloos bij lagere temperaturen (vanaf 10 graden), waardoor de teeltmogelijkheden worden uitgebreid.

Over Pericallis POP!
Pericallis POP is niet alleen een merk; het is een beweging die kunst naar de wereld van ‘gewone’ planten brengt. Met gedurfde, innovatieve en rebelse kenmerken popt het merk op, wordt er herrie gemaakt en aandacht getrokken. Pericallis POP daagt de normen uit, omarmt het onbekende en stimuleert kwekers om hetzelfde te doen.

Bezoek onze stand op IPM ESSEN (2C15) en ontdek de toekomst van Pericallis. Durf te innoveren, durf te poppen met Pericallis POP!

Back To Top