Skip to content

Laten we weer verenigen op Flower Trials!

Van dinsdag 13 juni tot en met vrijdag 16 juni vinden de Flower Trials plaats, waarbij inspirerende ruimtes en ervaringen worden gecreëerd voor bezoekers vanuit de hele wereld.

Wij floreren bij het opnieuw verenigen met u, het samenbrengen van nieuwe ideeën en het delen van nieuwe ervaringen. Ons terrein zal worden omgetoverd tot een feestelijk evenement genaamd ‘United Colours of Beekenkamp’. United Colours of Beekenkamp is geïnspireerd op kleurrijke planten, landen en culturen over de hele wereld.

Wat kunt u als bezoeker verwachten? De eerste stop maakt u bij LaBella Dahlia, de 9 nieuwe soorten zijn kleuren die meteen de aandacht zullen trekken. Om nog maar te zwijgen van de grote, dramatische bloemen die een prachtig dominante kleurexplosie creëren. Een niet te missen hotspot op ons evenement!

Vervolg uw route…een totaal vernieuwd merk dat opvalt is Sunny Osteospermum! Met veel gloednieuwe variëteiten die u zullen betoveren, was Sunny toe aan een nieuwe look. Wordt meegevoerd naar het zonnige zuiden. Zodra de zon opkomt, opent Sunny haar bloemblaadjes. Maak je klaar, deze zonaanbidder doet verlangen naar een eigen Spaanse finca.

Na al deze nieuwigheden is het tijd om alles op u in te laten werken. Neem een pauze in de Petunia Tea hoek. Geniet van de diverse mogelijkheden van deze serie de terwijl u loungend aan uw verfrissende drankje nipt. Kom hier uw favoriete ‘Tea’-smaak ontdekken én proeven.

Laten we ons verenigen in week 24! Schrijf uzelf hier in.
Of kijk naar de aftermovie van het United Colours of Beekenkamp evenement van vorig jaar:

Back To Top