Skip to content

ALFRESCO – Hét nieuwe concept voor hobbygroenten en kruiden.

Vol trots presenteren wij: “Alfresco”. Hét nieuwe concept voor hobbygroenten en kruiden. Alfresco bestaat uit een breed assortiment van geënte en niet geënte hobbygroente en kruiden, de best geselecteerde zaden en opgekweekt volgens strenge hygiëne regels. Door de ruime ervaring in de teelt van zowel sier,- als groenteplanten zijn wij een sterke speler in de markt als het gaat om het uitleveren van betrouwbaar jong plant materiaal.

Alfresco betekent letterlijk: “lekker eten in de buitenlucht” en dat is exact het doel van het hobbygroente assortiment. Naast een geweldige smaak en een breed assortiment, biedt Alfresco meer voordelen. Alfresco speelt in op alle actuele trends; gezonde voeding, vers eten, duurzaamheid, ontspanningen tijd voor jezelf én voor je gezin. In het nieuwe Alfresco concept staat gemak, duidelijkheid én plezier centraal. Iedere plant heeft een eigen mascotte die de consument vertelt wat de eigenschappen van de plant zijn. Op de foto’s is duidelijk zichtbaar om welk product het gaat. Deze herkenbare, aantrekkelijke stijl maakt het voor de consument leuk en makkelijk om de juiste producten te kiezen en op te kweken.

“Met voordelen voor de handel, trade, kwekers én consument bedient Alfresco de hele supply chain. Het betrouwbare uitgangsmateriaal garandeert een kwalitatief goed eindproduct, het POS materiaal maakt het product een eyecatcher in de schappen en zorgt voor duidelijkheid en koopplezier bij de consument” aldus Sirekit Mol, marketing manager Beekenkamp Plants.

Bekijk het hele assortiment op: www.alfresco-vegetables.com

Back To Top