Skip to content

Bloeiend de zomer in met LaBella Dahlia!

MAASDIJK – De zon liet nog even op zich wachten dit voorjaar, maar dankzij de grote LaBella Dahlia potten die Beekenkamp Plants’ klanten hebben ontvangen is de zomer in ieder geval bloeiend ingeluid. Door heel Nederland werden ze bezorgd, bedrukte LaBella Dahlia potten met een diameter van 80 cm. Deze extravagante zomerbloeier zal de hele zomer in de spotlight staan. Niet alleen voor de deur van de kweker, maar ook bij Beekenkamp Plants speelt het product een belangrijke rol.

Zo organiseert Beekenkamp Plants een kwekersdag gericht op LaBella Dahlia, schakelen ze influencers in om het merk én product te promoten en laten ze op creatieve manier zien hoe veelzijdig het assortiment is. Het startschot voor alle activiteiten die gepland staan was de actie rondom de potten.

Het doel van deze verrassingsactie? Je kunt zo vaak als je wilt roepen dat jouw genetica het beste is, maar waarom bewijzen we het niet gewoon? En dat deed Beekenkamp Plants. Tientallen potten werden bedrukt met het logo, gevuld met LaBella Dahlia’s en vervolgens door heel Nederland verspreid. De kweker kan aan het eind van de zomer voor zichzelf bepalen of de genetica écht zo goed is als Beekenkamp Plants beweert.

Aan de slogan van het merk ‘From big to small, we have it all’, wordt ook gehoor gegeven. Kwekers worden dit seizoen nog twee keer beleverd met nieuwe LaBella Dahlia’s, in grotere potmaten. Zo kunnen zij de hele zomer genieten. Niet alleen door de verschillende potmaten planten, maar ook van de diversiteit aan kleuren en bloemvormen die LaBella Dahlia rijk is.

Bent u als kweker ook geïnteresseerd in LaBella Dahlia? Noteer 5 juli alvast in uw agenda, dan organiseert Beekenkamp Plants een kwekersdag met LaBella Dahlia in de spotlight. Of bezoek de Flower Trials van het bedrijf in week 24.

Back To Top