Skip to content

Beekenkamp levert Fleuroselect award weer in

Een jaar geleden won de Dreams Garden MacaRouge van Beekenkamp de Fleuroselect FleuroStar Award. Een jaarlang heeft deze plant de titel met trots gedragen, maar nu is het tijd om deze prijs aan een ander over te dragen.

“Met tranen in mijn ogen heb ik vanmiddag de plaquette met de Fleurostar winner gegevens weggehaald van achter het achterraam van mijn auto, aldus Marc Driessen, directeur Beekenkamp Plants Ornamentals. Vorig jaar, op de dag van de bekendmaking, zei hij: “Als we deze prestigieuze prijs winnen, bewaar ik de plaquette een jaarlang in mijn auto”. En zo geschiedde. De plaquette is op veel plekken geweest. Wie de nieuwe winnaar ook wordt, wij gunnen hen van harte dat zij er net zoveel plezier aan zullen hebben als dat wij gehad hebben.”

De Fleuroselect Award heeft de MacaRouge door de hele keten heen veel gebracht. Naast alle media aandacht, was de winnende plant zichtbaar op diverse beurzen. Ook digitaal heeft de MacaRouge veel aandacht gegenereerd.

Ans van der Velde, Manager Breeding gaf vorig jaar al aan dat het winnen van deze prijs een mooie beloning en een bevestiging voor het veredelingsvak is. “Dit geeft ons een extra boost om nieuwe, betere en bijzondere producten op de markt te brengen. Zeker met de op handen zijnde bouw van een nieuwe breeding locatie, hopen we de Fleuroselect Award snel weer te mogen verdienen”.

Back To Top