Skip to content

Wij zijn klaar voor de Flower digi Trials!

Na weken van voorbereiding is Beekenkamp Plants klaar voor de Flower Digi trials. Deze worden nog steeds gehouden in week 24. “Ondanks dat deze manier van presenteren nieuw voor ons is, hebben we toch een manier gevonden om onze nieuwe producten en hoogtepunten in beeld te brengen. Aldus Cor Bremmer, commercieel directeur Beekenkamp Plants Ornamentals.

Om ervoor te zorgen dat zij de hele keten kunnen informeren, heeft Beekenkamp Plants verschillende manieren gevonden om de hele keten te bereiken. In de blogs worden de nieuwe producten en de hoogtepunten in drie verschillende talen beschreven en getoond. De video’s – die via de website: www.beekenkamp.nl/flowerdigitrials , social media én via de mailing worden verspreid – zijn in het Engels, maar worden in het Nederlands en het Duits ondertiteld.

Om te voorkomen dat men de showtuin moet missen, wordt er een Google Street View gemaakt. Op deze manier kan iedereen zelf digitaal door de showtuin lopen. Ook worden er filmpjes gemaakt van alle producten in onze showtuin. Dit gebeurt niet alleen in week 24, maar ook in week 26, week 28 en week 30. Op deze manier is goed te zien hoe de producten zich ontwikkelen in een Nederlands klimaat. Hierbij wordt ook aangegeven met wat voor weer de planten te kampen hebben gehad.

“We wilden het zo echt mogelijk maken. Daarom hebben we besloten het in week 24 te houden om zo een realistisch beeld te geven van de producten wat wij normaal ook zouden laten zien. Het enige dat nu nog ontbreekt, is persoonlijk contact en interactie met onze klanten, aldus Sirekit Mol, marketing manager Beekenkamp Plants. Ook daar hebben we een oplossing voor bedacht! Alle video’s worden gepresenteerd door het Beekenkamp Team. Op donderdagmiddag organiseren wij een speciaal Q&A (vragenuurtje) voor onze iedereen die ons normaal gesproken zouden bezoeken. Via een webinar platform kan iedereen (die zich heeft aangemeld) meekijken naar een live beeld waarin vragen worden beantwoord. Via dit platform kunnen alle vragen worden getypt, ons team beantwoord alle vragen direct!

Back To Top