Skip to content

United Colours of Beekenkamp; een weerzien van kleuren, planten en mensen in week 24

Eindelijk! Na twee jaar afwezigheid kunnen wij u in week 24 weer persoonlijk door ons Flower Trials evenement rondleiden. Met het thema van dit jaar, United Colours of Beekenkamp, verenigen wij weer met u en elkaar middels ons uitgebreide kleurenpallet aan planten.

Outdoor locatie

Dit jaar focussen we op de showtuin op locatie Korte Kruisweg 157. Hier zullen onze Beekenkamp Ornamentals collega’s vanuit de hele wereld klaar staan om u rond te leiden. Ervaar onze showtuin met al onze commerciële rassen en introducties. Laat u meenemen in de mogelijkheden voor uw deel van de keten.

Een wereld vol kleur

Waan u in een wereld vol kleur en laat u verrassen door onze kleurrijke merken. Van LaBella Dahlia’s voor iedere potmaat, tot onze gloednieuwe introductie welke wij lanceren: Begonia Spacestars. Beekenkamp Plants is uw one-stop-shop. Naast het pot en perkgoed assortiment nemen wij u mee in het verhaal van Alfresco, ons hobbygroente merk. Met ons uitgebreide assortiment van zowel geënte als niet-geënte hobbygroenten, vertellen wij u meer over deze steeds groter wordende markt: het kweken van verse producten door de consument als aanvulling op een gezonde life style. Vanuit een duurzame toekomstvisie, presenteren wij bovendien onze BKX-tray. Het assortiment BKX-trays is uitgebreid met meerdere tray maten.  Mede door de perfecte uithaalbaarheid van de jonge planten is deze tray ook van groot voordeel voor kwekers.

Let’ s unite again! Meldt u hier aan voor United Colours of Beekenkamp: https://www.flowertrials.com/nl/registration

Openingstijden

Dinsdag t/m donderdag: 08:00 – 17:00 uur

Vrijdag: 08:00 – 16:00 uur

Back To Top